ZIN OM TE SHOPPEN?
BEZOEK ONZE WEBSHOP >>

Page content

Woonaccessoires en cadeau-artikelen

Woonaccessoires en cadeau-artikelen

Woonaccessoires geven je huis karakter en tekenen je lifestyle. Modezza in Veldhoven is more fashion & lifestyle. Daar vind je een uitgebreid assortiment woonaccessoires waarmee jij je woonomgeving nog meer kleur en geur geeft. Bijvoorbeeld met de diverse geurkaarsen, huisparfums, geurstokjes en geurzakjes. Maar we hebben meerdere woonartikelen in onze winkel aan het Meiveld in Veldhoven zoals beeldjes, mokken, hangers, plaids, tafeltjes, poefjes en vele, vele andere leuke hebbedingetjes.

 Scentchips: geurige woonaccessoires

woonaccessoires: Scentchips kaarsen, kandelaars en branders

Geef je woonomgeving (binnen en buiten) letterlijk en figuurlijk geur en kleur met de Scentchips. Hoe het werkt? Je plaatst één of een combinatie van Scentchips op een Scentbrander. Verwarm de chips met een waxinelichtje en een heerlijke geurs verspreidt zich door de ruimte. De Scentchips zijn verkrijgbaar in diverse geuren en geurencombinaties: met het receptenboekje creëer jij je eigen kenmerkende en favoriete geur! Het assortiment van Scentchips wisselt regelmatig, zodat jij deze woonaccessoires optimaal op het seizoen afstemt.

Woodwick kaarsen: geen kort lontje

Woonaccessoires bij Modezza: Woodwick kaarsen

Genieten van je glaasje wijn bij een knisperen haardvuurtje; dat willen we toch allemaal. Heb je geen haardvuur? Geen probleem met de kaarsen van Woodwick. Zodra je het lontje aansteekt, begint de kaars te knisperen. Zit je toch met je wijntje bij je eigen haardvuurtje.


PUUR zeep: met zorg gemaakt woonaccessoires mijn stijl zeepjesDe zeepproducten van Puur Zeep ruiken niet alleen heerlijk, ze zijn ook met zorg samengesteld: uit plantaardige producten door mensen met een arbeidsbeperking. De praktische en mooie touwtjes en vormpjes maken de zeepjes erg decoratief. Kortom een extra bijzonder zeepje om (jezelf) cadeau te doen.


Heerlijke en leuke cadeautjes!

Ben je op zoek naar een leuk cadeau voor jezelf of voor een ander? Zoek je leuke hebbedingetjes om je huis mee op te fleuren? Of wil je iemand verrassen voor bijvoorbeeld Valentijnsdag, Vaderdag, Moederdag of een verjaardag?

Laat je inspireren door onze sfeerimpressies waarin we kleuren, accessoires en mode met elkaar combineren. Door de hele winkel hebben we hoekjes ingericht waar je ideeën opdoet voor de inrichting van jouw kamer, huis of tuin. Snuffel tussen de originele kaarten met tuinzaadjes, de flesjes met lekkere smikkelwaar, de bijzonder zandlopers en onze andere unieke cadeau-artikelen. Of snuif de heerlijke geuren op van de kaarsen, geurzakjes, huisparfums of zeepjes. Ook voor mannen hebben we leuke, unieke cadeautjes, zoals de spreukentegels voor bijvoorbeeld Vaderdag.

IMG_5975

 

Comment Section

0 reacties op “Woonaccessoires en cadeau-artikelen

Plaats een reactie


*