Ontvang jij onze nieuwsbrief al?
Meld je nu aan!

Page content

Zizzi

Is één van de bekendste merken en die je dan ook regelmatig voorbij ziet komen is Zizzi. Dit merk kenmerkt zich als jong, dynamisch, onderscheidend met veel verschillende collectie’s per jaar.

Het merk Zizzi komt uit Denmarken en is daar al sinds vele jaren een echt begrip onder de dames met een maatje meer. Zizzi heeft in Denmarken verschillende eigen winkels waar alleen het merk Zizzi verkocht wordt. Ook in Nederland gaan ze verder in de ontwikkeling, naast de vele verkooppunten bij zelfstandige winkeliers gaan ze ook in Nederland beginnen met eigen winkels.

Maatvoering

Zizzi heeft een maat voering S -M – L – XL wat vertaald wordt in de maten 42-44  /  46-48  /  50-52  /  54-56. Deze maat voering is vooral van toepassing op de bovenstukken. De broeken gaan vanaf maat 42 tot maat 54 met een enkele keer maat 56.

Zizzi balonnen

één van Zizzi’s top artikelen zijn de jeans broeken. Perfecte pasvormen en mooie eigentijdse modellen. Ook de wassingen van deze jeansbroeken zijn stoer en verschillen iedere keer weer een beetjes.

De best verkopende jeans broek is op dit moment is de Nille. De Nille is een model die iets hoger in de taille zit wat voor veel vrouwen zeer aangenaam zit. De Nille is er in verschillende uitvoeringen zoals de slim fit ( strak om het been en aan de onderzijde smal ) de slim ( strak op het bovenbeen en iets rechter aan de onderzijde ) Regelar fit ( Rechte pijp dus met meer ruimte op het been, recht aan de onderzijde ).

Midden presentatie 1

 

Wil je alles over dit merk weten, zien of kopen, dat kan natuurlijk in onze winkel waar wij jou perfect adviezen, helpen en je met een blij gevoel uit de winkel laten gaan. Of kom naar onze webshop en snuffel daar eens rond bij het merk Zizzi.

 

    Comment Section

    0 reacties op “Zizzi

    Plaats een reactie


    *