Ontvang jij onze nieuwsbrief al?
Meld je nu aan!

Page content

MAT

MAT Fashion is een jong merk en komt uit het mooie Griekenland. Een jong en dynamisch team is daar bezig om leuke en aparte kleding te maken voor dames met een maatje meer.

Ongeveer 3 jaar geleden kwam het merk Mat naar Nederland en iedereen was meteen verkocht. Eindelijk eens wat anders, een merk wat durft en de uitdaging aangaat uit het bekende plaatje te stappen. Dat is ook waarom mat meteen bij heel veel dames favoriet werd.

mat-campaign-s16-05

Mat komt 2 keer per jaar met een hoofd collectie naar Nederland. De detaillist kan een collectie samenstellen waarvan zij denken dat de dames die in hun winkel komen shoppen geweldig zullen vinden. Bovenstukken bestaande uit leuke shirts, tuniek gemaakt met verschillende stoffen en in de winter natuurlijk het mooie breiwerk, dit alles in mooie aparte ontwerpen. Gedurende het seizoen gaat Mat opzoek naar items die gemist worden en zullen dan later in het seizoen in de winkels komen te hangen.

Eigen winkels van Mat

Wie ooit naar Griekenland gaat en in de omgeving van Athene rond loopt of lekker gaat shoppen moet maar eens goed rond kijken want de kans is groot dat je Mat winkel tegenkomt. Een winkel met alles van het merk Mat, erg leuk om te zien. Ook in Dubai is Mat actief en kom je in één van de grote shopping mail ook Mat tegen met een eigen winkel.

Nieuwsgierig naar dit leuke merk, kom gerust een kijken in de winkel en wie weet is het ook wel een merk waar jij verlieft op kan worden.

 

 

    Comment Section

    0 reacties op “MAT

    Plaats een reactie


    *