Ontvang jij onze nieuwsbrief al?
Meld je nu aan!

Page content

Merken in de modebranche

In modeland zijn natuurlijk ontzettend veel bekende mode merken actief. Dit zijn hele grote merken die bij eigenlijk iedereen wel bekend zijn, zoals, G-star, Mango, Adidas en ga zo maar door, maar natuurlijk zijn er ook heel veel kleine merken actief in de mode branche. Veel merken richten zich op dames met de standaard maten van bv maat 36 tot maat 44 en vaak valt het ook iets kleiner uit. Steeds meer dames weten dan ook de weg te vinden naar de speciaalzaken waarin aandacht is voor de dames met echte borsten en billen. Deze dames vallen zoals ze zeggen in de grote maten, maar laat je niet gek maken deze merken beginnen vaak met maat 40, wat zeg nou zelf niet echt een grote maat is.

Grote maten merken.

Bekende merken zijn er ook in grote maten kleding branche. Hier zijn ook zeer grote spelers actief maar ook de kleinere merken mogen zeker niet vergeten worden. De combinatie grote merken (die je niet kan missen in de winkel) gecombineerd met de kleinere merken is een musthave in iedere winkel. Het goede aan de bekende merken is de stabiliteit en de bekende uitstraling waar veel dames gek op zijn en hiervoor dan ook naar de winkel komen. De kleinere merken zorgen voor de extra touch door snel wisselende collecitie’s en vaak zijn deze kleinere merken iets aparter en durven zij net iets meer.

Door al die verschillende merken te vinden in de winkels is het fun shoppen zeer belangrijk en ook heerlijk om te doen, lekker tussen de rekken snuffelen is toch net weer anders dan via de computer. Bij Modezza kan het beide, je kan lekker in de winkel shoppen met een persoonlijk advies daarbij, maar vanuit je stoel shoppen kan bij Modezza ook, de keuze is dan ook helemaal aan jou en we weten zeker dat jouw favorieten te vinden is.

De meest bekende grote maten mode merken:

Comment Section

0 reacties op “Merken in de modebranche

Plaats een reactie


*