ZIN OM TE SHOPPEN?
BEZOEK ONZE WEBSHOP >>

Page content

Najaarsmodeshow 2015 bij Modezza: gezellig!

Najaarsmodeshow 2015 bij Modezza: gezellig!

Najaarsmodeshow 2015: een nieuw kledingseizoen en een  nieuwe modeshow bij Modezza! Op 14, 15 en 16 september bouwden wij – de dames van Modezza – lunchcafé Crème de la crème in Veldhoven om tot één grote catwalk om de laatste modetrends en onze nieuwe modemerken te showen tijdens de Najaarsmodeshow 2015. Ruim 150 vrouwen bezochten onze Najaarsmodeshow 2015: gezellig babbelend onder het genot van een kopje koffie thee of koffie voorzagen ze alle kleding van mooie complimenten of stevige kritieken.


Najaarsmodeshow 2015: veel poedertinten én nieuwe merken

Najaarsmodeshow 2015: Sindy showt een outfit op de catwalk

Onze modeshows – er is een voorjaarsmodeshow en een najaarsmodeshow – zijn inmiddels een vaste traditie geworden. Een mooie en gezellige manier om de laatste modetrends aan onze klanten te tonen. Welke modetrend zien we in het najaar van 2015 terug? Veel poedertinten als mintgroen en zachtroze! Combineer deze tinten met een zwarte of grijze basis en je hebt een eigentijdse, kleurrijke najaarsoutfit.

Ook dit najaar hebben we de collectie met veel zorg en zo breed mogelijk samengesteld, zodat we voor alle vrouwen vanaf maat 40 een passende oplossing bieden. En we hebben een aantal nieuwe merken waaronder Frapp, That’s me en Adia. Zij hebben hele frisse, vlotte najaarskleding voor een betaalbare prijs. Echt de moeite waard!

Naast de nieuwe merken lieten we op de catwalk van de Najaarsmodeshow 2015 een groot deel van onze vertrouwde merken zien als Yoek, Miss Y, Mat Fashion, Chalou, Aprico, Sempre Piu en Zizzi. De modellen showden bovendien niet alleen onze kleding, maar ook de trendy en lekker opvallende modeaccessoires die in de winkel verkrijgbaar zijn.


En dan … voordelig shoppen!

Na afloop van de Najaarsmodeshow 2015 was het tijd om te shoppen! Onze gasten liepen gezamenlijk naar de winkel om daar zelf de najaarscollectie te voelen, te bekijken en te passen. Dat is inmiddels traditie geworden bij Modezza en het is altijd weer een gezellige boel. Overal in de winkel staan dames kleding te passen en overal geven de dames elkaar hun ongezouten mening. ‘Nee, ik vond dat andere je beter staan’, of ‘dat staat je werkelijk prachtig!’ Het winkelen – na afloop van de Najaarsmodeshow krijgen bezoekers 10% korting op hun aankopen – is niet de enige reden waarom onze bezoekers jaarlijks plaatsnemen langs de Modezza-catwalk. ‘We vinden het gewoon gezellig!’ reageren twee dames enthousiast. ‘En we doen er altijd inspiratie op. Kijk, we hebben ons lijstje al klaarliggen om straks te gaan winkelen.’

Na afloop van de Najaarsmodeshow 2015 gezellig met korting shoppen in de winkel


BEKIJK DE NIEUWSTE COLLECTIE IN DE WEBSHOP>>

Comment Section

0 reacties op “Najaarsmodeshow 2015 bij Modezza: gezellig!

Plaats een reactie


*