ZIN OM TE SHOPPEN?
BEZOEK ONZE WEBSHOP >>

Page content

MAT FASHION FEVER

MAT FASHION FEVER

Krijg jij ook de Mat Fashion Fever?

Waarvan  je echt een fashion fever gevoel kan krijgen is het merk Mat Fashion. Mat Fashion is één van de merken die in Nederland bovenaan staat als we praten over mooie mode, aparte mode en dan ook nog voor dames met een maatje meer. De oorsprong van dit merk ligt in Griekenland en dan wel in Athene. Een jong en dynamisch team werkt daar al jaren aan het merk Mat en hebben zelfs verschillende winkels waar alleen Mat verkocht wordt. De ontwerpen van dit leuke merk zijn iedere keer weer anders met zeer veel leuke details en aparte stoffen. In het seizoen najaar/winter 2016 is er gewerkt met verschillende thema’s.

Thema: Electric Blue

blog-mat-1

 

Mat komt ieder seizoen met twee hoofd collectie’s. De voorjaars/zomer collectie die in februari in de winkels komt te liggen. De najaars/winter collectie wordt geleverd rond de maand Augustus. Ieder seizoen zijn er weer zeer leuke Tunieken, mooie shirts en waar Mat ook erg goed in is, zijn de jurken. Lange modellen of half lange modellen van sportief naar klassiek en natuurlijk ook weer gemaakt van mooie stoffen en materialen.

Thema 2: Sporty Glam

blog-mat-2

Mat fashion heeft een uitgebreide maat voering van allerlei verschillende maar aanduidingen zoals:

S   –    M     –    L    –    XL

S/M    –    L/XL

One Size

Voor ons als winkelier is het altijd een hele uitdaging om hier het juiste maat label aan te hangen. Wij vinden het erg belangrijk dat we onze klanten meteen de goede maat aan kunnen reiken. Wij kijken dan ook goed naar het model en bepalen dan of de maat S de maat label 40 of 42 krijgt en of de maat M past bij een dame met maat 42 of 44.

Soms zijn de modellen zo dat het op ieder figuur gewoon een kwestie is van aan proberen. Je ziet dan het beste of het model geschikt is voor die persoon. Het is bij de dames in de paskamer altijd weer leuk om te zien hoe ze opbloeien op het moment dat ze een Mat item aantrekken en merken hoe mooi dit merk wel niet is.

In de matentabel op de webshop kan je precies zien hoe de verschillende maat voering vallen in een op maat gemaakt schema.

Thema 2: Urban Chic

blog-mat-3

 

Ook nieuwsgierig of jij de Fashion Fever gaat krijgen van Mat? Kom dan even de winkel winnen lopen en ga samen met één van onze modeadviseuses kijken welk Mat item bij jouw past. Trek het dan gauw aan en want wie weet krijg jij ook de Mat Fashion Fever.

 

 

 

 

 

 

 

Comment Section

0 reacties op “MAT FASHION FEVER

Plaats een reactie


*