ZIN OM TE SHOPPEN?
BEZOEK ONZE WEBSHOP >>

Page content

Inspirerende damesmode in Veldhoven

Inspirerende damesmode in Veldhoven

Damesmode in Veldhoven voor vrouwen met kledingmaat 40 t/m maat 54 vind je bij Modezza more fashion & lifestyle. Modezza is méér dan alleen damesmode in Veldhoven. Zo vind je bij Modezza de meest hippe modeaccessoires om je outfit net dat beetje extra te geven en kun je er terecht voor allerlei leuke en originele cadeautjes. En Modezza doet er alles aan om de damesmode in Veldhoven te promoten: door het hele jaar door diverse mode-gerelateerde activiteiten te organiseren.

Modeshows: hippe damesmode in Veldhoven

Grote maten damesmode in Veldhoven shop je bij ModezzaElk voorjaar en elk najaar organiseren wij – de dames van Modezza – de Modezza-modeshows. Gedurende twee of drie avonden showen we onze nieuwste collectie grote maten damesmode met mode voor vrouwen met maat 40 t/m maat 54. We laten zien welke kleuren het modebeeld van het seizoen bepalen en we tonen inspirerende combinaties. Onze genodigden kijken nieuwsgierig toe vanaf de eerste rij, want bij de Modezza modeshows zit iedereen op een toppositie aan de catwalk. De modeshows vinden plaats in lunchcafé Crème de la crème, naast Modezza. Na afloop van de modeshows is de winkel open en shoppen de bezoekers naar hartelust hun outfit uit de nieuwe collectie bij elkaar. Lees meer over de Modezza modeshows in dit blog over de najaarsmodeshow 2015.

Flashy Fashion Weekend: flitsende damesmode in Veldhoven

Damesmode in Veldhoven: Flashy fashionTwee keer per jaar is het Flashy Fashion Weekend bij Modezza. Een weekend waarin de laatste mode aan je voorbij flitst tijdens korte modepresentaties in en (bij mooi weer) buiten de winkel. De flashy fashion flitst de hele dag de winkel door. Voorbijgangers komen altijd nieuwsgierig een kijkje nemen in de winkel en genieten met een hapje en een drankje van de korte modeshows. Altijd weer een supergezellig event waarbij onze collectie en de modeaccessoires in de spotlichten staan.

Bloggersevent: schrijven over mode en lingerie

Damesmode in Veldhoven: BloggerseventModebloggers hebben een grote invloed op what to wear and what not to wear. Hun mening draagt bij aan het modebeeld op straat: wat is hip en wat is helemaal niet hip? Modezza heeft goede contacten met modebloggers die schrijven over de trends in de grote-maten-modewereld. Zo nodigden wij – de dames van Modezza – onze bevriende modebloggers uit voor een gezellig modeavondje. Samen met Nicky’s Lingerie – de grote maten lingeriewinkel uit Eindhoven – organiseerden we diverse mode- en lingeriemodeshows. Daarna gingen de bloggers lekker los om te shoppen. De blogjes die daarna volgden waren erg leuk, zoals deze blogs door Suzanne, MissIris, en Marlon.

Trend Event: een modemerk in de spotlichten

In 2016 organiseerde Modezza voor het eerst het Zizzi Trend Event. Een avond waarin Zizzi centraal stond. Chanine van Zizzi vertelde kort iets over het Deense merk en daarna nam ze de aanwezigen mee op een reis door de winkel. In elke hoek stond een Zizzi-stijl centraal: van tropical island flowers naar mediterranean feelings tot French sophistication. Ze vertelde hoe Zizzi altijd inspeelt op de nieuwste trends door meerdere collecties per seizoen uit te brengen en ze vertelde hoe trendvolgers de modetrends nauwlettend volgen. Een interessante lezing, gevolgd door een shopping night met 10% korting op alle Zizzi-kleding. Na deze trendavond stond Zizzi de hele week in de spotlichtend: een waar Trend Event dat ongetwijfeld vervolgd wordt. Want ook dat is Modezza damesmode in Veldhoven: vernieuwende activiteiten organiseren.

Zizzi Trend Event- damesmode in Veldhoven


 

Comment Section

0 reacties op “Inspirerende damesmode in Veldhoven

Plaats een reactie


*